22 Kasım 2021 Pazartesi

UBER Taksi'ye Nasıl Kayıt Olunur?



UBER bütün Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de çok kullanılan bir uygulama. Son zamanlarda yaşanan mahkeme durumları ve VIP yolcu transferinin iptal edilmesinden dolayı artık sadece UBER Taksi faaliyet göstermektedir. Yolcular taksi durağının olmadığı yerlerde kolay yoldan ticari taksi çağırma, kolay ödeme, kredi kartı ile ödeme ve güvenli yolculuk gibi faktörlerden dolayı bu uygulamayı tercih etmektedir.

Ülkemizi ziyaret eden turistlerin %90 ı yoldan taksi durdurmak yerine uber taksi ile seyahat etmekte ve havalimanı, otobüs garajları, eğlence mekanları gibi yerlere gidiş dönüşlerde sıkça kullanmaktadır. Uzun mesafeli işler ve yüksek bahşişlerle birlikte Uber'in sürekli devam eden para ödülleri de sizler için çok kazançlı olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Dolayısıyla taksiciler için de oldukça kazançlı olan bu sistemin faydaları saymakla bitmez. Sizler de İstanbul, İzmir  ve Ankara gibi büyük şehirlerde ticari taksi işi yapıyorsanız çok kolay şekilde uber taksiye kayıt olabilirsiniz. Uber taksi kayıt olmak için...

Uber Taksi Kayıt olmak için gerekli evraklar; 

  1. Ehliyet (ön yüzü)
  2. Ruhsat (çalışacağınız ticari taksinin ruhsat fotosu)
  3. Sabıka kaydı (E devletten alınmış)
  4. Şoför kartı (İsteğe bağlı)
  5. Papara Hesap Detayları Ekranı (Ekran görüntüsü)
  6. Telefon ile çekilmiş fotoğraf (Selfie şeklinde)
Bu evraklarınızı hazırladığıızda dilerseniz bu linke tıklayıp (https://www.uber.com/a/join/?invite_code=cs22d3zu8x2ekayıt olabilir. 
Ya da evraklarınızı bu linke tıklayarak (https://wa.me/905352010105) bize whatsapp ile göndererek kaydınızı bizim yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Her türlü destek ve talepleriniz için Sosyal medya adreslerimizi paylaşıyorum; 
  • https://www.facebook.com/groups/136024782016274
  • https://www.facebook.com/istanbul.ticari.taksi
Hepinizi bekleriz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder